OVER ONS

De ultime training met EMS

Over ons

Thunder fit

Thunder Fit is niet zomaar een sportschool. Wij gebruiken de meest innovatieve en geavanceerde EMS-apparatuur in de omgeving! In combinatie met persoonlijke begeleiding streven wij naar het behalen van jouw doelen. Resultaat, dat is immers wat telt!

Wij van Thunder Fit ontvangen jou in een industriële studio gelegen aan Springersdiep 5A, 2904 ET Capelle aan den IJssel. Een plek waar iedereen zich gewaardeerd voelt, en kan werken aan een gezonder, fitter, sterker en strakker lichaam. 

Onder begeleiding van onze gecertificeerde Personal Trainers werken wij eraan om je persoonlijke doelstellingen te behalen.

Wij bieden begeleiding aan op verschillende gebieden zoals: afslanken, spieropbouw, cellulite verminderen en het verbeteren van lichaamshouding. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van het begeleiden bij lichamelijke klachten zoals: astma, COPD, post Corona, reuma, artrose, fibromyalgie, diabetes type 2, hernia, rug – nek, schouder of bekkenbodemklachten of revalidatie. Pijnvrij bewegen dat kan bij Thunder Fit!

Wil jij het beste uit jezelf halen? Maar zie je jezelf niet uren in de sportschool staan? Heb je niet genoeg tijd, of wil je snel resultaat zien? Zet jezelf eens op nummer één! Wij staan voor je klaar, je hoeft het niet alleen te doen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verwelkomen je graag. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Het team

Ashley Maasdam

Eigenaar/ Trainer

Sport is voor mij altijd erg belangrijk geweest, het geeft een voldaan gevoel en is een heerlijke uitlaatklep! Ik sport regelmatig maar merkte weinig resultaat totdat ik met EMS in aanmerking kwam. Effectief, doelgericht trainen en in 20 minuten klaar, het was bijna te mooi om waard te zijn. Echter merkte ik snel resultaat ik voelde mij sterker, fitter en vooral energieker! Dit is iets wat je iedereen wilt laten ervaren!

Wat begon als een idee een paar jaar geleden, mondde uit tot een plek waar je jezelf mag zijn en werkt aan de beste versie van jezelf! Ik ben diverse opleidingen en cursussen gaan volgen mbt sport en voeding. 

Ik ben Gecertificeerd EMS trainer gespecialiseerd op het gebied van astma, COPD, post Corona, reuma, artrose, hernia, nek – en rugklachten of revalidatie. Naast sport is voeding een enorm belangrijk aspect. Sportvasten en Vegan Flex helpen je op weg naar een gezonde levensstijl, wetenschappelijk bewezen, en géén jojo-effect! 

 

Voel je thuis in je eigen lichaam vol energie! Gun jij jezelf deze switch naar een healthy lifestyle ook? Zet jezelf eens op nummer één, wij staan voor je klaar!

“Ik wil het beste uit mensen halen”

Stefan Dekker

Trainer

28 jaar, en al jaren super fanatiek op de korfbalclub waar ik op hoog niveau speelt. Naast korfbal is ben ik inmiddels 2 jaar EMS trainer, als je eenmaal de feeling voor EMS te pakken hebt wil je nooit meer anders! Alles staat in het teken van sport, voeding en op z´n tijd een biertje met vrienden! Naast EMS trainer, werk ik in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en sportleider. De opleiding sport en bewegen heb ik succesvol afgerond.
Als je het mij vraagt kun jij je doelen behalen met EMS! Bij mij ben je aan het juiste adres voor een diverse en uitdagende training met hier en daar een grapje! 

“Deze training is voor iedereen”

Pascalle

Klanten contact

Mijn naam is Pascalle en de kans is groot dat je mij telefonisch gesproken hebt. Ik plan voornamelijk de proeflessen in, beantwoordt alle e-mails en in de toekomst zal mijn takenpakket mogelijk uitbreiden. Mijn hele leven sport ik al, ik ben bloedfanatiek en ik houd van diversiteit. Op dit moment kan je mij geregeld tegenkomen tijden de EMS – trainingen, super fijn om te zien dat je in 20 minuten aan je gezondheid kan werken en dat het zijn vruchten afwerpt! Naast EMS, doe ik aan boksen en salsa dansen dat is mijn passie! Daarnaast vind ik voeding ook erg belangrijk, hierin ben ik mij steeds verder aan het verdiepen, want ten is immers ook een grote hobby van mij! 😉 

Gratis Proefles

Ben je er klaar voor?

Schrijf u dan in voor een proefles

Korte sessie's met hoge resultaten

Full body sessie in slechts 20min

Goede Vet verbranding na de sessie

Spieropbouw voor een goede houding en een strakker lichaam

ERVAAR HET ZELF!

Fit in 20 minuten